ORIGINAL

                                                                                                     Espai d'Artesans

 

Tornar a Exposicions >>

 

 

 

"Del Foc a les Cendres, de les Cendres a la Vida"
Una superació amb la Tècnica ZENTANGLE 

Laia Terol Julian

 

 

 

“L’ incendi d’ Òdena del 26 de Juliol de 2015 marca un abans i un després a la meva vida. Quan escolto els hidroavions damunt la teulada de casa, veig el gran núvol gris i FOC des d’ on estenc la roba, no puc ni pensar. M’ asseguro que puc sortir amb el cotxe pel camí de sorra, agafo tots els animals que es deixen i el llibre de família.

Set hores d’ incertesa i impotència des de casa la meva estimada veïna Maria van ajudar-me a veure clar què importa i què no.

Les setmanes següents, la CENDRA deixa en silenci a tothom, el bosc encara crema per dins i les petjades s’ han esborrat.

Passats els dies, recordo uns dibuixos que vaig veure a una llibreria i començo a dibuixar. Després investigo el nom de la tècnica i exploro amb diversos materials i suports. Les negres cendres prenen forma, es transformen i creen VIDA.

“El incendio de Òdena del 26 de Julio de 2015 marca un antes y un después en mi vida. Cuando escucho los hidroaviones sobre el tejado de casa, veo la gran nube gris y FUEGO desde donde tiendo la ropa, no puedo ni pensar. Me aseguro que puedo salir con el coche por el camino de tierra, cojo los animales que se dejan y el libro de familia.

Siete horas de incertidumbre e impotencia desde la casa de mi amada vecina María me ayudaron a ver claro lo que importa y lo que no.

Las siguientes semanas, la CENIZA deja en silencio a todos, el bosque todavía quema por dentro y las huellas se han borrado.


Pasados los días, recuerdo unos dibujos que vi en una librería y comienzo a dibujar. Después investigo el nombre de la técnica y exploro con diversos materiales y soportes. Las negras cenizas toman forma, se transforman y crean VIDA.

“La creativitat és el respirar de l’ Univers i no li falta a cap Ésser”

“La creatividad es el respirar del Universo y no le falta a ningún Ser”

Aquesta col·lecció forma part de tot un conjunt d’ obres, més enllà del Zentangle i l’ incendi, que estan sorgint per superar una etapa molt important i recordar que la Vida sempre s’ obre camí.”

Esta colección forma parte de todo un conjunto de obras, más allá del Zentangle y del incendio, que están surgiendo para superar una etapa muy importante y recordar que la Vida siempre se abre camino.”

 

 

El dia 19 de març, la Laia ens ofereix un TALLER sobre la tècnica del ZENTANGLE   >>

 

 

IMG_0267_redimensionar

IMG_0268

 

 

 

IMG_0285_redimensionar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El dia 19 de març, la Laia ens ofereix un TALLER sobre la tècnica del ZENTANGLE   >>

 

LaiaTerol

 

Laia Terol Julian és Llicenciada en Psicologia i actualment especialitzant-se en Teràpies Artístiques i Creatives. Des de 2013 exposa i ven algunes de les seves creacions en diversos espais sensibles i càlids, no només a l’ Art sinó a l’ Autoconeixement i Superació Personal.

amaramne@gmail.com

Tel. 655 02 19 19
www.psicoanima.jimdo.es    www.hogardelalma.com